Animació sociocultural per a la gent gran

Donar vitalitat, despertar inquietuds i les ganes de fer activitats és molt positiu en tothom, però sobretot amb aquells col·lectius que tenen necessitats més específiques és molt interessant. Poder donar aquestes persones la capacitat de tenir més autonomia, ajudarà sens dubte al creixement personal i col·lectiu. Transformar el grup per dinamitzar-lo i poder donar un objectiu comú positiu afavoreix sens dubte el benestar dels residents.

bell-repos.jpg

A la residència  Bell Repòs de Súria al Bages, procuren plantejar activitats significatives per als seus usuaris i residents que els permetin i facilitin la satisfacció personal, el desenvolupament integral i l’empoderament.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.