La lectura a la tercera edat

Mantenir la ment desperta és molt important a qualsevol edat i fer-ho gràcies a la lectura és una manera perfecta d’aconseguir-ho. La lectura és un hàbit molt saludable i bo en qualsevol moment vital.bell-repos-lectura-biblioteca.jpg

Hi ha estudis que parlen dels beneficis de la lectura per prevenir malalties de deteriorament cognitiu ja que la lectura afavoreix la connectivitat entre les neurones.

A part dels beneficis mèdics merament físics, anímicament és una activitat ideal per passar temps de lleure, de tots és sabut que una bona lectura pot ser un molt bon acompanyament, ajuda a emfatitzar la empatia, la concentració, la sensació de benestar…

Promoure doncs aquest bon hàbit és una bona estratègia i habilitar espais per tal de facilitar la lectura un gran encert. Que els espais per a la gent gran tinguin, per exemple, biblioteca ( com per exemple la biblioteca de la residència Bell Repòs de Súria ) ajuda moltíssim.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.