No tot no tot és menjar i dormir a la residència

Quan pensem en residències per a la gent gran, moltes vegades podem caure en el parany de creure que són llocs grisos i avorrits, fins hi tot tristos… Malgrat les situacions personals complexes que si poden donar, és molt important mantenir un ambient distès i lluminós per al benefici dels residents i mantenir un bon esperit i actitud. No tot no tot és menjar i dormir a la residència! bell-repos.jpg

Per exemple, a la residència Bell Repòs de Súria, els residents poden anar a missa a la capella del centre, tenen servei d’estètica, perruqueria i fins hi tot bar per poder passar-hi estones agradables.

A més a més, fan moltes activitats dissenyades i planificades per l’equip tècnic professional de la residència per tal de garantir l’atenció centrada en la persona. Algunes de les activitats són:  ball, música, relaxació, taller de ganxet, memòria, expressió artística, jocs de taula, taller de lectura, sortides i excursions, etc.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.