Oficis catòlics a la residència d’avis

La religió és una manera d’entendre la vida, que per qui hi creu, es de vital importància poder-la practicar sovint i de forma còmoda. És per aquest motiu que la capella es una de les instal·lacions més importants alhora d’escollir una residencia per a la tercera edat. A la Residencia d’avis Bell Repòs de Súria (a 15 km de Manresa) disposen d’una àmplia capella per a la realització dels oficis catòlics tant per als seus residents com pels usuaris externs que en vulguin participar.

Poden veure mes detalls a:

http://www.residenciaavisdelbages.com/service/servei-religios-capella-suria/

A residència Bell Repòs cuiden de la nostra gent gran oferint tots aquells serveis que els son necessaris per una vida alegre i satisfactòria, tenint de les millors instal·lacions i personal del Bages

capella-residencia-avis-suria.jpg

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.