La soledat no volguda

Les festes de Nadal són un moment per retrobar-se amb la família, per viure en companyia i amb les persones que més estimes. Però hi ha molts sectors de la població més dèbils que poden patir una soledat no volguda. En concret parlem de les persones grans. És molt important sensibilitzar la societat sobre el problema de la soledat no volguda i els sentiments que pot comportar: nostàlgia, tristesa, incomprensió…

Es molt important doncs donar suport, caliu i reconeixement a aquelles persones que puguin patir aquestes emocions, i tenir un espai per compartir-ho és molt important. Hi ha moltes iniciatives populars a on s’organitzen menjars i trobades per tal de donar aquesta companyia tant necessària, i en espais més concrets com poden ser les residències, les activitats, festes i celebracions durant aquestes dates són constants i participatives amb tots els residents i familiars. Un dels centres a on tenen molta cura de tractar amb delicadesa aquests aspectes és la residència d’avis Bell Repòs de Súria. Si volen més informació, poden visitar la seva pàgina web.

manger-434171_1280.jpg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.