Equip sanitari de la residència Bell Repòs de Súria

Ja els parlàvem anteriorment de la seva nova pàgina web: www.residenciaavisdelbages.com però us hem volgut destacar també altres aspectes molt importants pel bon funcionament d’una residencia d’avis d’aquestes característiques tals com l’atenció mèdica.

Quan s’arriba a la vellesa es necessiten atencions especials que en molts casos requereixen de l’acció de professionals. En el cas de les residències d’avis, és molt important tenir en compte aquest aspecte alhora de fer una bona elecció pels nostres familiars. A la residència d’avis Bell Repòs de Súria a la comarca del Bages, tenen una àrea sanitària específica per vetllar pel benestar dels seus residents. Aquesta residència per a la gent gran del Bages a Súria, compta en el seu equip amb professionals de la medicina, infermeria, auxiliars de geriatria així com fisioterapeutes que vetllen per atendre totes aquelles necessitats mèdiques dels avis i les àvies.

area-sanitaria-bell-repos-avis-suria-2.jpg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.