Residència Bell Repòs

Avui els parlem d’una Residència per a la gent gran situada a Súria, a la comarca del Bages ( Barcelona). Es Tracta d’una residència per a la gent gran que funciona també integrant com a centre de dia, i parlem d’ella  degut a la seva estrena a la xarxa amb una pàgina web responsive, atractiva, dinàmica i informativa. Aplaudim aquesta iniciativa que ajudarà a la comunicació del centre amb els seus residents així com totes aquelles persones interessades en un centre de les característiques de la Residència de Bell Repòs.

El Centre es troba En un entorn natural, envoltat de Boscos, amb vistes a Súria i a la Muntanya de Montserrat. Tenen un preciós jardí per passejar tranquil·lament, una sala d’actes o teatre per als residents i no residents, una capella on s’oficia missa regularment, gimnàs, biblioteca, una unitat de deteriorament cognitiu … La residencia és regentada per professionals sanitaris així com treballadors socials. Tot això per garantir el benestar dels seus residents.

Descobriu tota la informació de la residència d’avis de Bell Repòs de Súria a: http://www.residenciaavisdelbages.com

residencia-avis-suria.jpg

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.