Tot sobre els tirants de sostenidor de posar i treure

Si necessites comprar de nou tirants de sostenidor de posar i treure, no dubtis en aconseguir-los a l’empresa www.dalay.com. És una companyia especialitzada en la fabricació i distribució d’articles de corseteria des de l’any 1987 a Barcelona.

Els tirants de sostenidor de posar i treure ofereixen l’oportunitat de canviar els tirants de sostenidor amb la intenció d’adaptar-lo millor a totes les necessitats de cada persona en qualsevol moment. Aquest producte en concret està disponible en tres mides diferents d’amplada: 10 mm, 15 mm i 18 mm. En quant als colors que es proporcionen, en general, són els colors bàsics de la corseteria. Per exemple, en destaquen el color blanc, el marfil, l’alabastre, el bisó, el negre i l’arena.

Els tirants de sostenidor de posar i treure són molt fàcils d’utilitzar. Tan sols cal encaixar el gafet a l’anella o tira del sostenidor i mitjançant els reguladors s’ajusta a la mida que es necessita o desitja amb la intenció de que la peça s’adapti còmodament i de manera òptima. Entre les vàries funcions que tenen aquests tirants de posar i treure, en poden destacar la funció reparadora, és a dir, si els tirants del sostenidor han patit algun tipus de desgast o desperfecte, i també la funció per adaptar millor la peça al color desitjat per tal de portar una combinació ideal amb la roba que cadascú porta en cada moment.

A més a més, també hi ha una altra gamma de tirants de sostenidor de posar i treure. Aquests són els transparents, que permeten ser invisibles al portar roba amb obertures i peces de vestir bastant descobertes. Les mides que hi ha disponibles són de dues amplades diferents: per una banda, de 10 mm i, d’altra banda, de 15 mm. La seva espessor de poliuretà permet de manera segura una màxima subjecció inclús en les talles grans. La seva manera d’utilització és la mateixa comentada anteriorment. També cal dir que aquests tirants transparents de posar i treure s’adapten a tot tipus de sostenidors igual que els tirants de posar i treure clàssics, que són els que hem explicat abans. No obstant, els transparents tenen doble funció: subjectar i, a més, ser invisibles si queden a la vista de la gent.

Dalay - Tirants posar i treure
Dalay – Tirants posar i treure

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.