La marca DALAY presenta nova pàgina web

DALAY va néixer l’any 1987 a Barcelona. És una marca especialitzada en la fabricació i distribució de productes en el món de la corseteria i llenceria.

La marca es va posicionar al mercat estatal com a referent amb aquest tipus d’articles, gràcies a tot l’esforç, treball, il·lusió i dedicació en la seva feina del dia a dia. El seu producte estrella és l’allargador elàstic per a sostenidors.

DALAY té com a objectius oferir qualitat en els seus productes de fabricació nacional i cobrir totes les necessitats del seu públic objectiu en el mercat del sector tèxtil, oferint nous productes amb un disseny i unes característiques òptimes. La marca sempre ha tingut vocació pel servei i, al mateix temps, una ambició per la feina ben feta.

La firma LECCO, situada a Manresa i especialitzada en la fabricació de productes termoadhesius des de l’any 1985, incorpora la marca DALAY a la seva empresa, l’any 2018. LECCO, després de vàries dècades establert al mercat, s’ha anat adaptant a tots els possibles canvis que han succeït i també ha ofert altres productes del sector de la merceria i els complements.

La missió de la companyia és proporcionar un gran ventall d’articles del sector del complement tèxtil per tal d’aportar un valor afegit a les demandes del mercat actual. El seu objectiu principal és treballar cada dia d’una manera en la qual es puguin anar millorant totes les prestacions dels productes de corseteria i així facilitar l’ús d’aquests articles de roba interior aportant, en tot moment, les millors solucions als dubtes dels consumidors. L’empresa treballa diàriament compromesa en la recerca de nous productes d’una manera creativa i innovadora, buscant sempre la millor qualitat d’aquests.

A més a més, com a notícia a destacar, DALAY presenta una nova pàgina web amb un disseny totalment renovat. Compta amb noves fotografies d’alta qualitat i també d’una navegació senzilla i molt intuïtiva. És molt fàcil posar-se en contacte amb l’empresa per a qualsevol dubte o pregunta que el client pugui tenir. La nova pàgina web és molt clara i atractiva. Presenta tots els seus productes de corseteria de manera visual. Addicionalment, com a opció, a l’apartat de descàrregues DALAY es mostra el nou catàleg actualitzat en format PDF, on es poden consultar tots els articles clarament i de forma ordenada.

corseteria-dalay.jpg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.