L’exercici físic i els avis

Fer exercici físic a qualsevol edat és molt important per mantenir el cos i la ment saludables. Existeixen nombrosos programes per a potenciar l’activitat física a la tercera edat. L’activitat física és un important punt de trobada que pot ser intergeneracional i afavoreix les relacions personals i socials amb els companys. A més a més, mantenir certa activitat física ajuda a mantenir el cos actiu i la ment. L’esport ajuda a sentir-se a gust i mantenir-se en forma. Es recomana certa activitat física unes 3 o 4 vegades a la setmana d’uns 20 a 30 minuts. Realitzar exercici físic a la tercera edat pot ajudar a controlar els efectes de patir osteoporosis, la hipertensió, la salut mental…

Si cal escollir una residència de dia o integral per a un familiar, és molt important preguntar quines activitats físiques hi realitzen, perquè ajudaran al benestar del resident.

bell-repos.jpg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.