Cerca de residència al Bages

A la població de Súria, a 15 km de Manresa ( Catalunya Central ), capital de la comarca, travessada pel Cardener, hi trobem la residència Bell Repòs que dona resposta a la necessitat del poble de tenir un centre per a la gent gran de qualitat, agradable i atent.

Es tracta d’una residència integral així com un centre de dia, que ofereix transport propi per a ajudar als residents a accedir al centre. També disposen d’un gran jardí, habitacions individuals i dobles, una gran sala d’actes, una capella amb servei de missa pels residents, gimnàs, sala de vetlla, biblioteca, sala d’estar i una unitat de deteriorament cognitiu (U.D.C) completament equipada.

Al centre hi ha 94 places, 23 habitacions dobles i 48 habitacions individuals.

Descobriu més informació

bell-repos.jpg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.