Dignitat, corresponsabilitat i independència per a la gent gran

Es important dotar de dignitat, corresponsabilitat, independència, autoestima entre molts altres valors al col·lectiu de la gent gran. Que esdevingui un grup social representatiu d’aquests valors, es a dir que la societat tingui una nova concepció d’aquest grup generacional.

El fet de fer-se gran no implica deixar de participar a la societat, ser col·laboratiu, ser actiu amb el nostre entorn. Per això la importància d’estimular als avis i a les avies per no fer defallir un col·lectiu susceptible a perdre l’energia vital. En els casos particulars en que es requereix  del servei d’una residència per ajudar al dia a dia d’algunes d’aquestes persones, és molt important actuar per potenciar aquest tipus d’actitud. La residència Bell Repòs de Súria és un bon exemple d’aquesta implicació social amb els seus residents, ja que treballen constantment pel seu benestar tant físic com anímic.

avis-bell-repos.jpg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.