Sostenidors Manresa

La marca DALAY, especialitzada en la fabricació i distribució d’articles de corseteria, neix l’any 1987 a Barcelona amb una clara vocació de servei al mercat de la corseteria i de la llenceria, especialment amb la seva col·lecció Recanvis Moda Íntima.

Si esteu buscant recanvis, accessoris, aros, allargadors, etc. per sostenidors a Manresa, a Dalay us poden ajudar. Dalay ha esdevingut un referent del mercat, i un dels seus productes estrella és l’allargador elàstic per a sostenidors.

A la seva pàgina web, hi trobareu més informació referent a la tipologia de productes i accessoris que ofereixen. Per exemple: allargadors amb goma per sostenidors,  allargadors sense goma, allargadors de cos, allargadors d’escot per esquena, aros, copes i protectors, tirants de posar i treure, tirants transparents, tirants protectors d’espatlla, accessoris de tirants, etc. També podeu consultar a la web de Dalay un apartat de notícies a on ens informen de totes les novetats i dels seus productes.  

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.