Complements de merceria

La marca DALAY està especialitzada en la fabricació i distribució d’articles de corseteria. Tenen molts productes de merceria de primera com allargadors per sostenidors, copes, corchets… Així com molts complements diversos de corseteria com cintes, recanvis de butxaca, plantilles per sabates o ballenes.

Les cintes corcheteres són cintes amb corchets o gafets de corseteria molt útils per a la reparació de prendes. També per a la confecció de  peces de roba i els seus complements. Per exemple, un dels productes que podreu trobar a Dalay són les cintes especialment indicades com a eina de tancament amb una tira de gafets mascle i una tira d’ anelles femella que un cop aplicada permet un pràctic encaix de les parts de la peça de roba.

Un altre producte que podem trobar a Dalay són les cintes elàstiques, que ofereixen la possibilitat tant de reparar, com de confeccionar o d’adaptar prendes de roba. Existeix també la variant amb silicona que evitarà que llisqui la peça de roba.

Així doncs, visiteu la seva web corporativa www.dalay.com, allà hi trobareu tots aquests productes i molts altres: recanvis de butxaca, plantilles de silicona per sabates, ballenes

Tots els productes de merceria que pugueu necessitar.

complements-corseteria-dalay.jpg

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.