Les residències per a la gent gran, peces clau per la societat

Les residències per a la gent gran son una peça clau per a que les persones grans, tinguin o no un grau elevat de dependència, puguin gaudir de benestar a la tercera edat. La vida i entorn familiar és molt important pel benestar de les persones grans però a vegades les necessitats mèdiques, psicològiques o socials, fan que sigui necessari l’ús d’una residència.

Avui en dia la vida a moltes residencies s’allunya de la imatge  trista i fosca que alguns poden tenir d’aquest tipus de centres.

Als centres les cures a les persones son constants i es procura mantenir un ambient distés, alegre i actiu per a promoure l’actitud positiva i una estança afable i agradable als residents.

El tracte professional és molt important, centres especialitzats com la Residencia Bell Repòs de Súria en són un clar exemple. Combinar un bon tracte humà amb unes atencions mèdiques adequades és el tàndem perfecte per aconseguir el benestar dels residents.

Visitar els centres, conèixer les activitats que si realitzen o les atencions professionals que si dispensen, pot ser una de les claus que ens ajudin a prendre la decisió de fer-ne ús.

avis-residencia-bellrepos.jpg

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.