Aros metàl·lics de corseteria per a sostenidors o banyadors

A DALAY son especialistes en la fabricació i la distribució d’articles de corseteria. L’empresa va nèixer el 1987 per donar servei al mercat de la corseteria i de la llenceria, especialment amb la seva col·lecció de recanvis de moda íntima.

DALAY s’ha posicionat al mercat gracies al seu esforç i treball amb il·lució i dedicació, i actualment és un referent en els articles per a corseteria i llenceria. A DALAY ofereixen una gran varietat de productes de complements tèxtils que volen aportat solucions a les demandes del mercat.

En aquest post, volem aprofitar per parlar-vos d’un producte en concret. Us volem parlar dels aros metàl·lics de corseteria per a sostenidors o banyadors. Aquests aros metàl·lics de corseteria per a sostenidors o banyadors són un artícle molt usat com a accessori de corsetería o llenceria. Els aros metàl·lics de DALAY són resistents i molt flexibles, són perfectes per fer-los servir de recanvi i pet tal d’allargar la vida dels sostenidors o dels banyadors. Els trobem disponibles en 14 talles que van des de la més petita, que és la talla 75, a la més gran que és la talla 140.

En aquest enllaç hi trobareu tota la información necessària. Però en cas de dubte, sempre podeu contactar amb Dalay que us atendran sense compromís.

aros-foto-dalay

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.